Известие

Collapse
No announcement yet.

избор на Алфа 166???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мерси колеги, супер сте и съм ви супер благодарен, че отговаряте на купищата ми въпроси, ама знаете как е , гледаш да направиш по-добрия избор.И все пак интересно ми е, каква е разликата между 166 и 166 SUPER?При втората повече екстри ли има?
    Alfa Romeo 156 1.8TS' 98

Comment

Извинявам се за спама, няма да се повтори.Ама намерих отговора на въпроса ми за 166Super
      Alfa Romeo 156 1.8TS' 98

Comment

Първоначално публикувано от truck_boy
        Мерси колеги, супер сте и съм ви супер благодарен, че отговаряте на купищата ми въпроси, ама знаете как е , гледаш да направиш по-добрия избор.И все пак интересно ми е, каква е разликата между 166 и 166 SUPER?При втората повече екстри ли има?
        По-добрият избор е ЖТД.
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD
        Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Re: ужас

Първоначално публикувано от valjo
          Първоначално публикувано от oriono
          Аз карам 164тс и определено искам да си купя 166, ама с тази тема тук ме разбихте. Първо аз свърших един мотор, ама това е друга тема. Просто се събраха доста неща накуп, а и определено си беше вината в начина на каране. Тя алфата си иска обороти иначе не върви - карал съм и 155 и 156 - все тая обороти - ИНАЧЕ НЕ Е АЛФА! Ама все пак аз искам да не карам, като пенсионер. Ама тази тема ме преби. Или си чешете езиците или просто трябва да се откажа от Алфа?!!!
          е кой ти каза че дизеловата 166 се кара кат пенсионер
          е малко се иска чалъм и чип, но ефекта е много добър, с много усилия пак може да счупиш мотора !!!!не се притеснявай, може да се уреди ))

просто малко по трудно от бензиновия но има шанс, и аз работя в тая посока, да видим .....
          И аз работя по тоя въпрос вече 11 000 км, ама не е мръднала. Сигурно трябва да пробвам с по-голям чук

Иначе карам пенсионерската ... само дето никой вече не ще да се вози при мен
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD
          Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от gigi
            ...Т.С извънградско съм докарвал до към 15 при абсолютно изрядна кола докато дизела повече от 9 не ще каквото и да го правиш...
            Гиги, много си напреднал! На мен максимумът на извънградско ми е 7.8 Иначе се старая - на магистрала карам със 150 - 180, иначе - зависи от пътя, ама обикновено не намалявам като свърши магистралата
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD
            Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Коки
              Първоначално публикувано от gigi
              ...Т.С извънградско съм докарвал до към 15 при абсолютно изрядна кола докато дизела повече от 9 не ще каквото и да го правиш...
              Гиги, много си напреднал! На мен максимумът на извънградско ми е 7.8 Иначе се старая - на магистрала карам със 150 - 180, иначе - зависи от пътя, ама обикновено не намалявам като свърши магистралата

8.4 при мен, последните 900км - софия враца преслав враца софия - тоя уикенд
              '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
              '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
              '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Бе от 5.5 до 12/13 съм имал разход Стандартно извън градско 6.5.
                1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

При мен извънградско най-много до 8-8.5 като я натискам много иначе 7
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

А тези разходи при дизели с каква мощност са?Защото има 136 и 150 коня.А някой да е с чип и Q2??
                    Alfa Romeo 156 1.8TS' 98

Comment

Първоначално публикувано от truck_boy
                      А тези разходи при дизели с каква мощност са?Защото има 136 и 150 коня.А някой да е с чип и Q2??
                      Аз
                      Volvo XC90 D5 '06
                      Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                      Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                      ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                      ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Pinko,как е с чип,сигурно лепи яко До 180 коня ли си го ъпгрейднал?Аз съм убеден,че с 180 коня можеш да дръпнеш доста сериозни бензини.На старт не,но след това...... 180 коня дизел се равняват поне на 240 бензин, така поне аз знам.
                        Alfa Romeo 156 1.8TS' 98

Comment

Има страшни Алфи дизеларки по 150 коня в немското "Мобиле". Харесах си една просто перфектна - 2004 година на 86 000км с ксенон и всякакви глезотии, фуул екстри, ама много бее - 9 999 евра. повече от 7500 евра ми е доста да дам, щото после има и др разходи, не е само да я купиш......
                          Alfa Romeo 156 1.8TS' 98

Comment

При мен са само 136 магарета
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Working...
                            X